Discord

Csatlakozz!

× Kezdőlap Rólunk Discord Jelentkezz!
A Jedlik sulival kapcsolatos információkat mutatja be ez a téma.
Programozással kapcsolatban lévő híreket és tutoriálokat találsz itt. A legjobb téma!
Globális híreket és történéseket tartalmaz.
Tudományos témába tartozó cikkek. Felfedezések, találmányok, érdekességek.
Vicces és humoros cikkeket is készítünk, ezek kerülnek ide.
Az iskolában zajló mindennapi eseményeket mutatjuk be. Valamint, az egyes kitüntetéseket, díjakat, eredményeket és az irodalmi műveket is itt találod.
Tartalmazza a videójáték, film és sorozat témákat.
A helyi történéseket mutatja be ez a kategória.
kézilabda diákolimpia
Idén újra megrendezik az V-VI. korcsoportos kézilabda diákolimpiát, melyen iskolánk csapata, természetesen, ismételten részt vesz.

Október 16-án vége lett első fordulónak, amit a Krúdy Gyula gimnáziumban rendeztek meg, ahol 1 pontot sikerült szereznie csapatunknak, a Révai gimnázium elleni küzdelemben. A mérkőzés vége nosztalgikusra sikeredett, hisz a tavalyi évben ugyanígy, egy szoros mérkőzést követve, döntetlennel zárult a játszma.

A második mérkőzésen, egy látványos és egyben izgalmas mérkőzésen sajnos alul maradtak a fiúk a Kovácsovics László által irányított Apor iskola csapatával szemben.

A következő fordulóra most pénteken kerül sor az Apor iskolában, ahol „fiaink” a Bercsényi sportsuli formációjával néznek szembe, délután kettő órakor.

Fontos megemlíteni való, hogy ez az ’A’ kategóriás diákolimpia, amin egyéb egyesületekhez igazolt játékosok is játszhatnak. Ez jellemző iskolánk csapatára is, hiszen a diákok más és más sportegyesületből, ergo, másik csapatból érkeztek. Van olyan, aki az Ácsi kinizsi, van, aki Győrújbaráti TK csapatát erősíti, de megfordulnak a csapatban SZESE illetve egykori SZESE játékosok is. Ezzel csak arra szeretnék utalni, hogy míg a mi csapatunk relatíve összeszokatlan, addig mások, mint például az Aporosok, már több éve együtt játszanak, és edzenek.

Így az állás az első forduló után:
  1. Apor 6p.
  2. Révai 3p.
  3. Bercsényi 2p.
  4. JEDLIK 1p.
  5. Lukács 0p.
  6. Krúdy 0p.
A harmadik forduló a Lukács Szakgimnáziumban és Szakközépben kerül megrendezésre, ami majd egy hét múlva csütörtökön, azaz Október 24-én lesz. A sulicsapat ekkor sem lesz könnyű helyzetben, hiszen a Krúdy illetve a Lukács csapatával fog játszani, melyből előbbivel kiélezett küzdelemre kerülhet sor egy „Ki-ki” mérkőzésen, míg utóbbin, a papírforma szerint nyerni kell, méghozzá LEGALÁBB 5-tel, ha biztosan tovább szeretnénk jutni.

Természetesen a későbbiekben útjára indul a ’B’ kategóriás csapat is, a megfelelő bajnokságban, melyben nagy valószínűséggel, az Országos elődöntőn vesz először részt, a csornai Csukás, illetve a Soproni „kosarasokkal” szemben. Ha ott diadalmaskodni tudnak a fiúk, akkor irány egyenesen az Országos döntő, ami Balatonfüreden lesz április 24-28-ig, ha minden igaz, márpedig, igaz.
Vissza

Tudnivalók

Gaál Márk
2019.11.05.
11/B