Discord

Csatlakozz!

A Jedlik sulival kapcsolatos információkat mutatja be ez a téma.
Programozással kapcsolatban lévő híreket és tutoriálokat találsz itt. A legjobb téma!
Globális híreket és történéseket tartalmaz.
Tudományos témába tartozó cikkek. Felfedezések, találmányok, érdekességek.
Vicces és humoros cikkeket is készítünk, ezek kerülnek ide.
Az iskolában zajló mindennapi eseményeket mutatjuk be. Valamint, az egyes kitüntetéseket, díjakat, eredményeket és az irodalmi műveket is itt találod.
Tartalmazza a videójáték, film és sorozat témákat.
A helyi történéseket mutatja be ez a kategória.

Jelentkezés a JSI-be

Tudnivalók a
Munkakörökről

Először a lényeg!

Igen, elég csak kitölteni a robot hasában lévő űrlapot, hogy bekerüljetek hozzánk!
Valamint minden JSI Tagnak kötelező csatlakozni a Discord Szerverhez. További információkat ott találsz.

Amint megvagyunk mindennel az utolsó lépés egy beszélgetés velünk, ami discordon történik és chatelést értek itt. Ebből megtudjuk további szándékaidat a csapatban, informálunk és válaszolunk kérdéseidre, ezenkívül ez a beszélgetés egy adategyeztetést is jelent. Ezután a chaten megismerkedhetsz a többi csapattaggal vagy megtalálhatod a már ismerőseket :)

Az űrlap sikeres beküldése után kapni fogsz egy emailt, hogy hogyan is tovább. Lentebb a jelentkezésre váró posztokról olvashatsz!

Az e-mail címünk:
ujsag.jedlik@gmail.com

Szerkesztő, Riporter

AKA cikkíró. A Szerkesztők tartalommal látják el a hírlapot. Mindenkinek megvan a saját szabad beosztása, hogy milyen időközönként ír és mennyit. A legtöbben egy témára koncentrálnak és főleg abban alkotnak, de persze nem csak abban, hisz a változatosság nagyon fontos.

Ki alkalmas erre a pozícióra?
Nem feltétlenül humán beállítottságú jelentkezőkre gondoltunk, hisz egy verset, cikket, hírt akárki el tud készíteni.

És ha még mindig úgy érzed, hogy egy szót se tudnál leírni, nos, nálunk biztosan megtanulsz.

A Riporter posztról is beszélnék egy kicsit. A Szerkesztő legjobb barátja, hisz egy-egy cikket eszméletlenül meg lehet dobni egy videóval vagy megkérdezéssel. Ha van egy jó kamerád vagy tudsz szerezni a mi emberünk vagy!

Főszerkesztő

Főszerkesztőnek tapasztaltabb Szerkesztőket nevezünk ki vagy olyanokat akik szimplán rengeteg cikkel szeretnének foglalkozni.

Nagyobb pozíció, nagyobb felelőség, ez teljesen igaz erre. A Főszerkesztő amellett, hogy cikkeket ír, vállal is egy kategóriát amiért felel. Ebben a kategóriában összegyűjti a készült cikkeket és leadja a webadminban feltöltésre.

És már el is mondtam,
hogy ki alkalmas erre a tisztségre.
Húú de profi vagyok.

Bug Vadász

Bugok, hibák, elcseszések, félregépelések, bogarak, rovarok mindig lesznek.

És nem a kijavításuk a legnehezebb, hanem a megtalálásuk. Minden új frissítés amit felteszünk az oldalra hozza magával az esélyét, hogy hibák rejtőzzenek el.
A Bug Vadászok különleges képzésben részesülnek és egy menő színes role-t kapnak a szerveren👈
Ez a pozíció még azért is előnyös, mert mindenki előtt tekintheted meg a jövőbeli frissítéseket és funkciókat, valamint te is alakíthatod az oldal fejlődését ha felhívod a figyelmet a kockázatokra.

Discord Moderátor

Hmm... kell-e mondjam, hogy ahhoz hogy Moderátor légy elsőnek be kell lépned a JSI Discord szerverre? Ugye, hogy nem, hisz minden JSI Tag bent van a szerveren.

Tudni kell használni kedves @Lyedlik Bot moderátor parancsait. Persze nem egyedül kell megtanulnod, és nem is kell órákon át egy könyvet bújnod. Mondjuk azért, ha tudsz olvasni az már előny. Csak a -mod parancsot kell használnod.😉

Akik erre a rangra alkalmasak, azok mind kemények, határozottak, gyorskezűek és tudnak olvasni.

Tudnivalók a
Munkakörökről